Leder du efter en kvalitetsbevidst tømrer i området omkring Grindsted, Billund og Give? Så er du kommet til det rette sted. Ejner Olesen’s Eftf. har mere end 60 års erfaring i branchen og vi har fokus på kvalitet i alt hvad vi laver. Vi kan være behjælpelige med alle former for tømrerarbejde for både private og erhverv.
Med brede kompetencer inden for alle typer af tømreropgaver har vi fokus på altid at levere opgaver, som gør vores kunder tilfredse. Vi starter altid vores opgaver med en god dialog for at kunne kortlægge dine ønsker og behov. Vi er ikke tilfredse med vores arbejde før du er. 

Tømrer til enhver opgave

Vores tømrerafdeling består af ca. 50 tømrersvende og lærlinge og vi har derfor et stort team af erfarne og kompetente medarbejdere, som kan hjælpe med enhver tømreropgave. Vi klarer både små og store opgaver for private og erhverv.
På grund af vores høje kvalitetsniveau har vi mange kunder som er tilbagevendende. Vi står også klar til at hjælpe dig uanset om det drejer sig om nybyg, renovering, facadearbejde eller noget helt fjerde. 

Kvalitetsbevidst tømrer

Vi er kendt for den kvalitet vi leverer til alle vores opgaver. Denne kvalitet opnår vi ved at anvende de rette materialer og efterfølgende håndtere dem på den rette måde. På den måde kan vi levere et godt og holdbart resultat. 

Kontakt din lokale tømrer

Står du overfor en opgave som skal klares af en tømrer, så er du altid velkommen til at kontakte Ejner Olesen’s Eftf. Vi står klar til at rådgive dig og give et uforpligtende tilbud på den opgave du ønsker udført. 
Du kan kontakte os på telefon 75 32 33 55, på mail eo@ejner-o.dk eller via vores kontaktformular. Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt. 

Har du en opgave for en snedker, kan vi også hjælpe dig.