Søger du en låsesmed nær Grindsted, Give og Billund? Så står låsesmeden ved Ejner Olesen’s Eftf. klar til at hjælpe dig. Vi har mange års erfaring i flere forskellige låsesystemer og garanterer et professionelt udført arbejde hver gang.
Som låsesmed har vi mulighed for at hjælpe med alle typer af låsesystemer for både private og erhverv. For os handler det om at du kan føle dig tryg ved det låsesystem du har i enten boligen eller virksomheden. 

Låsesmed til udskiftning og montering af ny lås

Hvis du enten som privatperson eller virksomhed ønsker at få udskiftet låsesystemet, vil vi være behjælpelig både med valg af låsesystem og selve udskiftningen og monteringen af det nye låsesystem. 
Vi sørger for at låsesystemet lever op til gældende standarder hos forsikringsselskaberne og laver sikkerhedsgennemgang for at sikre at alt fungerer som det skal. Ligegyldigt hvilket antal af nøgler du ønsker til dit nye låsesystem, så sørger vi også for at lave disse. Det er vigtigt for os at du bliver tilfreds med dit nye låsesystem og derfor er vi ikke færdige før du er tilfreds. 

Låsesmed til reparation af alle typer låse

Har du bøvl med dit låsesystem, så hjælper vores låsesmed gerne med reparation af dit låsesystem. Vi har mange års erfaring med reparation af forskellige låsesystemer og hjælper dig gerne uanset om du har problemer med en eller flere låse. Uanset hvilket mærke dit låsesystem er, så sørger vi for at reparere det, så det hele fungerer som det skal.

Kontakt din lokale låsesmed

Har du brug for en låsesmed i området omkring Grindsted, Give og Billund, så tøv ikke med at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe dig uanset hvilket låsesystem du har og hvad problemet er. 
Vi kan kontaktes på telefon 75 32 33 55 eller på mail eo@ejner-o.dk. Vi besvarer altid henvendelser hurtigst muligt.