Står du overfor en opgave som indebærer kranarbejde, så er det Ejner Olesen’s Eftf. du skal have fat i. Vi har vores egen mobilkran, som vi har haft i mange år da vi ofte benytter os af den på vores egne byggepladser.
I den tid hvor kranen ikke bliver brugt af os, tilbyder vi kranarbejde for mange andre kunder. Her kan vi være behjælpelig med en bred vifte af løfteopgaver, som kræver en kran. Det kan eksempelvis være løft af tunge maskiner, produktionsudstyr eller noget helt tredje. 

Professionelt kranarbejde

I juli 2012 fik vi en ny brugt kran - en Grove 35TM fra 1997. Den fik vi renoveret, sandblæst og malet i firmaets farver. Uanset hvilken opgave vi står over for, sørger vi for at løse opgaven på bedst mulig vis. 
Ved alle de opgaver vi har, sørger vi for at holde et højt sikkerhedsniveau og vi har fokus på at dine ting bliver flyttet og behandlet med stor omhyggelighed. Det er alt sammen din sikkerhed for at vi udfører et professionelt og kvalitetssikret kranarbejde for dig. 

Kranarbejde for flere opgave

Vores kompetente kranfører har mange års erfaring med en bred vifte af løfteopgaver og kan være behjælpelig med både læsning og losning ved forskellige typer af opgaver. Vi har mulighed for at hjælpe dig uanset opgavens omfang og uanset om det er en opgave for private eller erhverv. 

Kontakt os og hør mere om kranarbejde

Har du brug for en kranfører, som udfører sit arbejde professionelt eller har du spørgsmål til det kranarbejde vi udfører, så er du velkommen til at tage kontakt til os. Det gælder også hvis du har spørgsmål om rækkevidde, løftekapacitet og lignende på vores kraner.
Du kan kontakte vores kranfører Jørn på telefon 21 63 12 76. Han står klar til at besvare dine spørgsmål.