Stor erfaring indenfor tagdækning

Ønsker du at udskifte dit tag med et tag i tagpap, så lad os stå for tagdækningen. Ejner Olesen’s Eftf. er en håndværkervirksomhed med mange års erfaring i branchen og vi har brede kompetencer inden for opgaver med blandt andet tagdækning med tagpap. 
Vi har mere end 60 års erfaring i branchen og derfor er vi også bevidste om at levere et holdbart resultat i høj kvalitet. Derudover forsøger vi også at finde den løsning som passer bedst til dine ønsker og behov.

Tagdækning af alle typer 

Vores tagdækkere kan hjælpe med alle former for tagdækning. Vi kan eksempelvis hjælpe ved nybyggeri, tilbygning, garage/ carport. Vi kan hjælpe med tagdækning både uden og med listedækning. Hvis du har et nyt eller eksisterende tag med tagpap, hvor der skal isættes et ovenlysvindue, så kan vi også hjælpe dig med det.
Vores brede erfaring indenfor tagdækning gør at vi kan hjælpe ved enhver type af opgaver uanset størrelse af opgaven. Vi hjælper ved opgaver for både private og erhverv og derfor er vi også klar til at hjælpe dig. 

Rådgivning om tagdækning

Har du brug for rådgivning og vejledning inden for tagdækning, så er vi klar til at hjælpe dig. Vi lytter til dine ønsker og sørger for at du får et tag som kan holde i det danske vejr. Så er du sikret et tørt tag over hovedet mange år ud i fremtiden. Det er vigtigt for os at levere et resultat som du bliver tilfreds med.

Hør mere om vores priser på tagdækning

Vil du vide mere om tagdækning eller ønsker du at få et uforpligtende tilbud, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi kan kontaktes på telefon 75 32 33 55 eller på mail eo@ejner-o.dk. Du kan også udfylde vores kontaktformular. Vi besvarer altid henvendelser hurtigst muligt.