Søger du en snedker som er kvalitetsbevidst og stolt af sit håndværk, så har du fundet den rette. Ejner Olesen’s Eftf. har stor erfaring i branchen og klarer en bred vifte af opgaver. Vi kan være behjælpelig med mange typer af opgaver i træ, som eksempelvis døre, reoler, trappe og skabe. Vi kan også klare arbejdet i mange forskellige træsorter. 
Uanset hvilken opgave vores snedker eller tømrer skal hjælpe dig med, så lytter vi til dine ønsker og behov, så opgaven bliver løst så tilfredsstillende som muligt. Vi er ikke tilfredse med resultatet før du er. 

Finesser og kvalitet fra en snedker

En snedker sørger for arbejdet i træ som kræver finesse. Vi sørger for at levere et stilrent arbejde hver gang. Vi har mange års erfaring med alle typer af inventar i træ. Vi har tidligere leveret opgaver med eksempelvis reoler, vinduer samt karme og lister.
Vi sørger altid for at levere vores arbejde i høj kvalitet, så vi er sikker på at resultatet er holdbart og vil være pænt mange år ud i fremtiden. Vi er kendt for vores høje kvalitet og derfor har vi også mange tilbagevendende kunder.

Kontakt din lokale snedker i Grindsted

Har du spørgsmål til vores arbejde eller har du brug for en pris på en opgave, så tøv ikke med at kontakte os. Vi står klar til at besvare dine spørgsmål. Du kan kontakte os på telefon 75 32 33 55, på mail eo@ejner-o.dk eller udfylde vores kontaktformular. Vi besvarer henvendelser hurtigst muligt.