Som tømrer kan vi hjælpe dig med facaderenovering i form af nye vinduer og døre, ny facadebeklædning med eksempelvis stålplader, facadeplader og eternitplader. Vi står klar til at hjælpe dig med ny beklædning, vinduer eller døre på dine facader. 
Vi lytter til dine ønsker og rådgiver dig gerne i for eksempel valg af materialer og andre ting, hvis du har brug for det. Husets ydre er ansigtet ud af til i nabolaget og derfor er det rart at holde det opdateret i forhold til resten af boligen. Samtidig kan en facaderenovering også være nødvendigt, hvis den nuværende facade har været udsat for skader eller lignende. 

Opdater det ydre med facaderenovering

Nogle gange kan det også bare være rart med lidt fornyelser på boligens ydre. Måske er du ved at opdatere flere dele af boligen og derfor ønsker du at facaden også får en tur.
En facaderenovering kan også være med til at energioptimere boligen, hvis du eksempelvis skifter de gamle vinduer ud med lavenergivinduer. Når huset er bedre isoleret, vil det også være at mærke på energiregningen. 

Facaderenovering i høj kvalitet

Når du lader os stå for facaderenovering af din bolig, så sørger vi for altid at levere et resultat som er holdbart og hvor der er brugt kvalitetsmaterialer. Vi er kendt for vores høje kvalitet og har derfor flere kunder, som kommer til os gang på gang. 

Få en pris på facaderenovering af din bolig

Brænder du inde med spørgsmål eller går med planer om en facaderenovering og ønsker derfor en pris på projektet, så er du velkommen til at kontakte os. Vi kan kontaktes via telefon 75 32 33 55 eller på mail eo@ejner-o.dk. Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.