Vil du udleve din drøm om nybyg? Så er det med at få fat i et kvalitetsbevidst tømrer. Ejner Olesen’s Eftf. har mange års erfaring med alle typer af nybyg og derfor kan du trygt overlade den store opgave i vores hænder. 
Uanset om opgaven handler om nybyg, facaderenovering, aptering eller noget helt andet, så sørger vi for at holde et højt kvalitetsniveau på alle parametre at projektet. Af samme grund har vi flere kunder, som kontakter os hver gang, fordi de ved hvilken kvalitet de kan forvente af os. 

Nybyg for erhverv

Når det kommer til nybyg for erhverv, så har vi her også en stor portefølje af tidligere projekter vi kan vise. Vi har tidligere været med til at bygge flere større erhvervsbyggerier i vores nærområde.
Vores erhvervskunder vælger os fordi de ved hvilket kvalitetsniveau de leverer hver gang. Uanset størrelsen på projektet, så ønsker vi at vores kunder er tilfredse med det resultat vi leverer. Derfor er vi ikke færdige og tilfredse med et nybyg før du er det. 

Kontakt os og hør mere om nybyg

Vil du vide mere om hvordan vi kan hjælpe dig med nybyg, så tøv ikke med at kontakte os. Vi står klar til at lytte til dine ønsker og besvare dine spørgsmål. Du kan kontakte os på telefon 75 32 33 55 eller på mail eo@ejner-o.dk. Vi besvarer henvendelser hurtigst muligt.